UTROLIGT! Jorden rundt på 23 dage for kun kr. 6.211 (København, Krabi,  Singapore, Sydney, Hawaii, Los Angeles, København)

Har du også drømt om at rejse jorden rundt? Men tænkt, at det blev for dyrt? Så har du chancen nu! Jeg  har nemlig skruet en rejse sammen, hvor du kan flyve rundt om kloden for godt 6.000 kr. Vel at mærke med stop i fem af verdens mest spændende byer og lande!

Det hele starter i København den 21. marts, hvor du flyver med et af Norwegians nye Dreamliner fly til Krabi i Thailand med sine fantastiske strande, øer og atmosfære. Efter en uge her går turen videre til Singapore, berømt for sin China Town, fashionable modeforretninger, billig elektronik – og, hvad mange ikke ved – nogle af verdens skønneste strande! To dage senere flyver du til Sydney. Her har du 6 dage til at opleve en af verdens mest populære byer med sin berømte havnefront, operahuset, surf-strandene og sit fantastiske klima. Så er turen kommet til Honolulu på Hawaii-øerne midt i Stillehavet, hvor jeg har sat 4 dage af – du kan selv forlænge opholdet, hvis du har lyst til at blive længere. Du slutter af i Los Angeles, hvor du kan nye solen og hippiemiljøet i Venice Beach – eller slå et smut forbi Rodeo Drive i Hollywood. 12. april tager du et direkte fly /Dreamliner) tilbage til København. Alle flyrejser på turen er i øvrigt direkte – altså uden irriterende mellemlandinger!

Rejsen er naturligvis kun et forslag fra mig – der er masser af muligheder for at ændre på datoerne, så de passer præcist til dine ønsker.

Bagage:

Flypriserne er pr. 4. marts 2019 og er inkl. håndbagage. Du kan naturligvis altid få vasket undervejs for små penge, men har du f.eks. brug for en normal kuffert, vil det koste ca. kr 1.300 for hele turen.

Hvad med overnatning?

Udover flybilletterne har du naturligvis også brug for overnatning undervejs. Her finder du et stort udvalg i alle prisklasser hos Expedia.dk, Booking.com og Hotels.com, der er stærke på alle fem destinationer. Prøv også at tjekke Momondo.dk, som også er begyndt at markedsføre hoteller globalt til konkurrencedygtige priser.

Har du brug for at leje en bil kan du med fordel bruge Skyscanner.dk.

Vi ønsker dig en rigtig god tur!

Rejseplan og priser:

21. marts: København-Krabi kr. 1.439

 

29. marts: Krabi-Singapore kr. 232

 

31. marts: Singapore-Sydney kr. 785

 

6. April: Sydney-Honolulu kr. 1.395

 

10. April: Honolulu-Los Angeles kr. 1.121

 

12. april: Los Angeles-København kr. 1239

 

Billeje:

På flere af destinationerne vil det være praktisk at leje en bil. Her vil vi foreslå at du tjekker hos Skyscanner.dk. Du kan f. eks. leje denne bil  under dit ophold i Sydney for kun kr. 508:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *